Forum: Bug Reports

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support and general questions related to GEO my WP plugin and its core add-ons please use the support forum.

[Resolved]gmw-taxonomy not working

Home Forums Bug Reports gmw-taxonomy not working

Tagged: ,

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eyal Fitoussi 4 years ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #50854

    m33
    Participant

    Not sure where else to put this as the plugin author told me to ask you so if there is a better place for this, please let me know.

    https://github.com/yaronguez/gmw-taxonomy/issues/1

    I can’t get this addon to work in my multisite install using wp 4.2.2 & gmw 2.6.4.

    When I activate both network-wide, I can see gmw and the settings page but there is no settings for the taxonomy per the instructions. When I look at the addons page for geomywp, I see it there but the “activate” option just redirects to the github page.

    Any idea what I’m doing wrong?

    #50855

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Hi,
    First thing to check is that the Taxonomy plugin folder’s name is gmw-taxonomy and not gmw-taxonomy-master.

    Let me know if that helps.

    #50904

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Hi,
    Just checking if this solution worked for you.

    #51089

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    This topic marked “Resolved” due to inactivity. If you wish to reply to this topic please change its status to “Not resolved”  before replying.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.