Forum: Beta Testing

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support and general questions related to GEO my WP plugin and its core add-ons please use the support forum.

Only labels show, not checkboxes

Home Forums Beta Testing Only labels show, not checkboxes

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eyal Fitoussi 5 years, 3 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #28655

    St33ph
    Participant

    Hi Eyal,

    I would like to use the new horizontal search-form, but it doesn’t show my checkboxes. It shows the labels in front of the boxes, but not the checkboxes for my taxonomies. When I use my own search-form the checkboxes do show up. What’s wrong with the horizontal searchform-file?

    Thanks!
    Steph

    #28659

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Hi Steph,
    Checking my test site I can see the problem as well. I used display:hidden on all the labels in the horizontal search form. And since the checboxes wrapped within a

    #28658

    St33ph
    Participant

    It does already show the labels, just not the checkboxes. I don’t want to show the labels, just the checkboxes. How do I fix this?

    #28657

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Hi Steph,

    This issue was fixed in one of the latest updates of the plugin. Let me know if you still having issues with that.

    #28656

    St33ph
    Participant

    Have updated GeoMyWP to version 2.4.6.1. I am still having the same issues 🙁

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The forum ‘Beta Testing’ is closed to new topics and replies.