Forum: Beta Testing

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support and general questions related to GEO my WP plugin and its core add-ons please use the support forum.

[Resolved]Script doesn't work anymore?

Home Forums Beta Testing Script doesn't work anymore?

This topic contains 10 replies, has 3 voices, and was last updated by  Eyal Fitoussi 4 years, 2 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #36542

    mattmatt
    Participant

    Hello,

    For some reason that script doesn’t seem to work in the new beta anymore?
    http://docs.geomywp.com/geo-wp-wp-user-front-end-integration/

    Do you know why?

    Thank you.

    #36572

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    I am not sure. It should work.

    Can you set WP_DEBUG to true and look for a warning/error message?

    #36698

    mattmatt
    Participant

    I tried to, but there’s always an alert box titled “Undefined” when submitting the form and it doesn’t load the next page. Tried to disable all custom functions and plugins (also this script) but still get “Undefined”, so I’m not able to see error messages.

    ANYWAY, I’ve figured out the problem. It has to do with the problem with german addresses, I’ve written you via email. Especially there seem to be problems with the “ß” in “straße” (which means “street” and is in almost every address).

    – Tried to activate the old version of GMW (I had version 2.5.) and the script works fine again.
    – Tried the new beta version and it clears all GMW fields in the post, when submitting the form if the address contains “ß”.
    – Also tried the new beta version BUT with the old “gmw-pt-update-location.php”. Then the address with the “ß” is entered in “type an address to autocomplete” but all the other fields are still empty (longitude etc.).

     

    #36730

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Hi,
    I did find the issue and I am working on a fix. I will upload a new beta in couple of hours or so.

    #36900

    mattmatt
    Participant

    Ok thanks. Looking forward.

    #37146

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Sorry about the long delay. I have been dealing with some major issue in the past couple of days.

    I am still not able to release the beta I am working on but If you want I can email it to you. The current version that I am working should take care of the issue mentioned in this topic.

    Let me know.

    Thanks

    #37160

    mattmatt
    Participant

    Thanks for the information.
    If you won’t release it in the next two days, it would be great if you could email.

    Private Content Hidden
    #37332

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Not a problem.
    I will email it to you by tomorrow.

    #37410

    mattmatt
    Participant

    thanks, would really need to get it to work tomorrow 🙂

    #38200

    OryxSim
    Participant

    Hi Eyal, would it be possible to receive the updated script as well? That would be very much appreciated! Thanks, Florian

    #38209

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    @oryxsim,
    The script works fine. It was a bug in the earlier version of GEO my WP 2.6.1 Beta 2.

    IF you are not using the Beta version of 2.6.1 then the script should work fine for you. IF you are using the Beta then make sure you have the latest beta version installed which beta 3. You can download it from this page.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Script doesn't work anymore?’ is closed to new replies.