Forum: Xprofile Fields

This forum is closed for new topics. However, you can still search for a solution in the old topics. For technical support related to the Xprofile Fields premium extension please open a new premium support ticket.

[Resolved]Xprofile Fields 1.4-beta-1 bug

Home Forums Xprofile Fields Xprofile Fields 1.4-beta-1 bug

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Eyal Fitoussi 3 years, 4 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #51697

    misiman
    Participant

    When I active Xprofile fields 1.4 beta 1, I get the following error messages in WordPress Admin:

    Warning: Illegal string offset ‘page_title’ in /home4/user/public_html/wp-content/plugins/geo-my-wp/includes/admin/geo-my-wp-admin.php on line 143
    Warning: Illegal string offset ‘menu_title’ in /home4/user/public_html/wp-content/plugins/geo-my-wp/includes/admin/geo-my-wp-admin.php on line 143
    Warning: Illegal string offset ‘capability’ in /home4/user/public_html/wp-content/plugins/geo-my-wp/includes/admin/geo-my-wp-admin.php on line 143
    Warning: Illegal string offset ‘menu_slug’ in /home4/user/public_html/wp-content/plugins/geo-my-wp/includes/admin/geo-my-wp-admin.php on line 143
    Warning: Illegal string offset ‘callback_function’ in /home4/user/public_html/wp-content/plugins/geo-my-wp/includes/admin/geo-my-wp-admin.php on line 143

    Please advise.

    #51698

    misiman
    Participant

    Also getting this error:

    Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class ‘GMW_Xprofile_Fields’ does not have a method ‘buddypress_xprofile_admin_notice’ in /home4/user/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525

    #51699

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Hello Misiman,
    I see where the issue is. I will fix and release a new version later today.

    Thanks,

    #51754

    misiman
    Participant

    Thanks Eyal,

    Have you released the new version yet?

    #51770

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    Hi Misiman,
    I have just released version 1.4. Please give it a try and let me know if it takes care of the issue.

    Thanks,

    #51951

    Eyal Fitoussi
    Keymaster

    This topic marked “Resolved” due to inactivity. If you wish to reply to this topic please change its status to “Not resolved”  before replying.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.