Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Address field not auto-filling #55597

    Leah Harold
    Participant

    Hi – this did eventually get working, and now it has stopped again 🙁
    We recently changed to https, but I have created a new API key to work with the changed referrers.
    The new key does have Google Maps Geocoding API enabled.
    Could you please check for me?

    Thanks

    in reply to: Address field not auto-filling #54950

    Leah Harold
    Participant

    Thanks – looks like it is something funky with my computer or IP address then. Do you know of a reason why this would not show for me and does for you?
    Thanks

    in reply to: Address field not auto-filling #54942

    Leah Harold
    Participant

    no – it still isn’t showing a dropdown anywhere. I have tried on both Chrome and Firefox.
    Thanks

    in reply to: Moving "Address" field with Search Form #53928

    Leah Harold
    Participant

    Thanks –

    MOVING ADDRESS FIELD
    This seems to be the search results display page that you have directed me to, however I would like to move it within the displayed search form so that members see City/Town (aka Address) as the second field. Country (1st field) and subsequent fields after City/Town are all XProfile fields. Am I able to squeeze this in the middle?

    NO MEMBERS RESULTS
    I have tried with all XProfile fields removed, still no search results.
    I also tried with all plugins deactivated except for Buddypress and Xprofile fields, and still get no search results.
    It isn’t really making much sense because the top level search is still giving results perfectly, it is just the “Advanced Search” in the GeoMYWP Form that is showing no results.
    If you are able to offer some more suggestions I would really appreciate it.

    Thanks!

    in reply to: Moving "Address" field with Search Form #53727

    Leah Harold
    Participant

    Hello – could someone please let me know if you are able to help?
    Resolving this is currently holding up our launch…

    Thanks 🙂

    in reply to: Radius not working? #53149

    Leah Harold
    Participant

    This sorted the homepage horizontal search inclusion issue 🙂

    Add fields to search form

    in reply to: Radius not working? #53041

    Leah Harold
    Participant

    I opened a new ticket for this

    in reply to: Radius not working? #52930

    Leah Harold
    Participant

    Hi there – happy if to open another ticket if preferred, but will be same login info as this one…

    Is it at all possible to make the list of locations that auto-populate in what was the “Address” field (now City/Town) to only show Cities and Towns?
    Our issue is now, that when someone chooses the country from the dropdown box (which we would like to keep, as this service will only available in these 7 countries), they can still select anywhere in the world from the new City/Town box (e.g. typing Au and both Auckland and Australia show up still after selecting New Zealand as the country). Obviously people can’t find any members that are in both New Zealand and a city based elsewhere, and we are just trying to reduce the amount of possible user error.

    If there is a better way to achieve this (and still get radius results), please let me know – I am open to suggestions!

    Thanks!

    in reply to: Radius not working? #52871

    Leah Harold
    Participant

    Thank you for the change of placeholder.
    Unfortunately the addition of it to the horizontal form on the homepage did not work, but thank your for your assistance.

    Cheers
    Leah

    in reply to: Radius not working? #52782

    Leah Harold
    Participant

    Thanks, this is great.
    A couple of questions…
    1) can we change the “Enter Address…” placeholder to “City or Town”?
    2) Do you know how I can get this field to show on the SweetDate horizontal search form (see home page) instead of the current City/Town field?

    Cheers

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)