Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Location details not saving from BuddyPress fields #54171

    Devin Stone
    Participant

    I resolved #1 by disabling and renabling the Xprofile field add-on, and now I have them update the Xprofile field which in turn updates the GeoMyWP address instead of the other way around. That just leaves questions 2,3, and 4 now.

    in reply to: Location details not saving from BuddyPress fields #54170

    Devin Stone
    Participant

    Just bumping the thread. Thanks!

    in reply to: Location details not saving from BuddyPress fields #54146

    Devin Stone
    Participant

    Thanks! It’s working now mostly. I have just a few more questions:

    1. Anytime a user updates their Geo My WP location via their BuddyPress Location tab, their BuddyPress Xprofile location will not update. How can I ensure there is a sync between the two?

    2. As either a user or admin, when viewing the registration form I still see a one line address field from the Geocoder (screenshot attached). How can I make sure the Geocoder doesn’t appear in the registration process? I have the address field below it asking for all the info that I need. Leaving the Geocoder address would just confuse people.

    3. Is there any reason to make the Geocoder field required or not?

    4. I have all the meta fields in the Geocoder for BuddyPress disabled. I have the User Registration add-on carrying over the populated address fields into the BuddyPress profile. Should I continue using this method or have the Geocoder meta-fields to do this directly? Any pros/cons to either approach?

    Thanks for all your help!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Can't Enable Multiple Address Fields on Search Form #46275

    Devin Stone
    Participant

    Hello? Is support still open for this plugin?

    in reply to: Can't Find Group with only State Listed #46274

    Devin Stone
    Participant

    Hello? Is support still open for this plugin?


    Devin Stone
    Participant

    Thanks! I’ll be contacting them as well to see if they can provide a solution.

    in reply to: Update 2.6.2 Broke my Font Awesome Icons #44077

    Devin Stone
    Participant

    I have been able to resolve it temporarily by disabling the line:

    wp_enqueue_style( ‘font-awesome’, ‘//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.3.0/css/font-awesome.min.css’, array(), GMW_VERSION );

    However the next update will destroy my edits. How can this be fixed permanently?

    in reply to: Update 2.6.2 Broke my Font Awesome Icons #43984

    Devin Stone
    Participant

    I just disabled the GEO My WP plugin and the font awesome icons reappeared. Upon enabling they disappeared again. So while I don’t know what part of 2.6.2 is breaking the icons, I can confirm it is the issue.

    in reply to: Update 2.6.2 Broke my Font Awesome Icons #43975

    Devin Stone
    Participant

    Thanks, but that did not resolve it.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)