Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Avatars Not Showing on Map #54254

    Michael
    Participant

    I finally uninstalled the GEO MyWP software after spending well north of $100 on it. The main reason is lack of support. Really what I wanted was a member map. I went with a completely different solution I’m very happy with. Not as robust as GEO MyWp, but it works flawless for what I need.

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #54025

    Michael
    Participant

    Hi, checking in again. Do you know of other developers who are familiar with your code so I can get support? This isn’t a hobby for me, it’s a business, so I really need to be able to make consistent progress.

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #54005

    Michael
    Participant

    Hi there! What’s the best way to get additional support on this? Thanks!

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53752

    Michael
    Participant

    Well I found another case where the avatar on the map, and the buddypress avatar are not the same, so that’s strange.

    Any ideas?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53751

    Michael
    Participant

    Ok, found one specific user to look into:

    BlueRunner05

    If you look in the User Admin Area for users, and look up that user, you will see he has an avatar. On the map, he does not have an avatar.

    That seems like an issue between swap and Buddypress? Your map seems to properly display what Buddypress has as an avatar, so seems to be working properly. Not sure this part is your plugin.

    If not, I’m happy to pay for development if required. It seems (novice opinion), since user accounts are created using Xenforo, Buddypress is not using the WP Avatar created by Xenforo registration? I’m just not sure.

    Thoughts?

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53750

    Michael
    Participant

    Ok, found one specific user to look into:

    BlueRunner05

    If you look in the User Admin Area for users, and look up that user, you will see he has an avatar. On the map, he does not have an avatar.

    That seems like an issue between swap and Buddypress? Your map seems to properly display what Buddypress has as an avatar, so seems to be working properly. Not sure this part is your plugin.

    If not, I’m happy to pay for development if required. It seems (novice opinion), since user accounts are created using Xenforo, Buddypress is not using the WP Avatar created by Xenforo registration? I’m just not sure.

    Thoughts?

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53749

    Michael
    Participant

    Hi,

    Thank you! Can you tell me if it was a plug-in setting or a bug? I want to know your plugin software as much as possible, and I couldn’t figure it out!

    I’ll check the avatars, and if users have uploaded avatars.

    Thanks again. More soon!

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53737

    Michael
    Participant

    Any luck or leads? Do you have what you need?

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53699

    Michael
    Participant

    Thank you!

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53682

    Michael
    Participant

    Did you receive my e-mail? I sent it a few days ago.

    Thanks,

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53603

    Michael
    Participant

    Hi Eyal,

    Well that is reassuring. I am using your software heavily and was afraid I could no longer get support. OK, I will send an email shortly with details.

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53320

    Michael
    Participant

    Hi Eyal,

    How do I get support? I’ve spent over $100 on your plugins and feel like I am on my own. I’ve been very patient?

    Is this a known issue? A Geo My IP bug?

    Help would be greatly appreciated.

    M

    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53285

    Michael
    Participant

    Hi Eyal,

    Here is another, slightly different example of different BuddyPress and GEO My WP avatar images. In this case, they are both showing different default avatars. The BuddyPress avatar is correct, the map is showing the wrong one. Is this s setting somewhere?

    Thanks,

    M

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Strange Avatar image on Member Map #53150

    Michael
    Participant

    Hi Eyal,

    I have the “Mystery Person” selected in the settings -> Discussion page which looks like this like a blank avatar (see attached images), but an avatar with a question mark shows up on the map (see second image). Also, even though this user has a custom avatar associated with their account, Geo My WP is show ing this default. Suggestions?

    Thanks,

    M

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Avatars Not Showing on Map #53146

    Michael
    Participant

    Hi Eyal,

    If WordPress correctly has the avatar image (it does), shouldn’t GEO My WP use it? Help?

    Thanks,

    M

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)