Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: How to create a Get Directions Link #49689

    Jeff Metzger
    Participant

    Hi Eyal,

    Sorry for the delay on this.

    I’m trying to display a buddypress members map on their profile/member page (buddypress.php template).

    <?php echo do_shortcode("[gmw_single_location item_type='member' item_id='5' elements='map']"); ?>

    Nothing is displaying. What am I doing wrong?

    Thanks,
    Jeff

    in reply to: Site is Broken After Update #49321

    Jeff Metzger
    Participant

    Yes. Thanks for the follow up.

    in reply to: Site is Broken After Update #49106

    Jeff Metzger
    Participant

    Eyal,

    Any luck on this?

    Thanks,
    Jeff

    in reply to: Site is Broken After Update #48903

    Jeff Metzger
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Site is Broken After Update #48880

    Jeff Metzger
    Participant

    Eyal,

    Any way you can do this still? I thought about just buying the plugin, but it doesn’t work how I need it to. I need to exclude members based on a particular field in their profile, not their roll.

    If not. I’ll have to figure out another way and rework everything I’ve done so far.

    in reply to: Site is Broken After Update #44203

    Jeff Metzger
    Participant

    Thanks Much!

    in reply to: Site is Broken After Update #44201

    Jeff Metzger
    Participant

    Eyal,

    Thanks for the reply. I found the culprit.

    I had a filter in my functions to block unapproved members form appearing in the results. I removed it and now it works as it should. The problem is now the function is a crucial part of the site and now is a paid add-on?  Where as before it worked for free in my functions?  Is there a work around on this? I actually paid you to write the filter for me awhile back.

    Thanks,

    Jeff

     

    in reply to: Double results? #28718

    Jeff Metzger
    Participant

    Eyal,

    I’m still getting the issue even after updating to 2.6.0.1

    Was the fix in that update or is it coming in one of the add-ons?

    in reply to: Double results? #28719

    Jeff Metzger
    Participant

    Thanks Eyal.

    in reply to: Double results? #28721

    Jeff Metzger
    Participant

    I forgot to include what I’m running.

    WP 4.1.1
    Geo My WP 2.6
    GMW Add-on – Premium Settings 1.5
    GMW Add-on – Xprofile Fields 1.3.1

    in reply to: Multiple Locations BuddyPress #33780

    Jeff Metzger
    Participant

    Eyal, Any update on this? This would be a great addition.


    Jeff Metzger
    Participant

    Eyal, I’m not very familiar with filters. Can you give me an example of what that might look like? I’d be happy to pay for some custom support if needed. Thanks.

    in reply to: Custom Template's Not Loading #29721

    Jeff Metzger
    Participant

    Eyal, yes I’d love to test it out.

    in reply to: Custom Template's Not Loading #29723

    Jeff Metzger
    Participant

    Hi Eyal, I’m having the exact same issue. Great plugin aside from this hopefully minor issue.

    You can see it is loaded under the settings panel here

    https://www.dropbox.com/s/5tmtw3qyn0qufvn/Screenshot%202014-01-22%2016.02.31.png

    But it is not showing up on the search form.

    https://www.dropbox.com/s/6dv5u4mji7x2ms2/Screenshot%202014-01-22%2016.12.43.png

    Any ideas? Or any work a rounds until this gets resolved?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)