Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53102

    Lance
    Participant

    There we go! That is what I needed. Now that you have all of that you may want to compile it for other users. I didn’t activate the Google+ API, I activated all of the Maps & places API’s. It works!! Thank you. Thank you. Thank you!

    So now If you can look into how I can get rid of the Locator Button… It doesn’t work for me and I just get an error when I try and click it. I don’t need it, so getting rid of it would be fine. I unchecked the box for it but it still shows up.

    I am going to bed, but if it is something you can look into for me that would be great. It’s not a rush, but I would like it removed or for the feature to work, whichever is easier.

    Thank you again!

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53098

    Lance
    Participant

    ?

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53097

    Lance
    Participant

    What API keys should be enabled?

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53096

    Lance
    Participant

    I have already reached out to you through facebook hoping you would chat with me, but I am getting no response from you.

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53095

    Lance
    Participant

    It’s 1:30AM and I have spent the past 10 hours trying everything possible. Do you want to give me some more info maybe so I can get this completed? I would call your phone but its too late and my son is sleeping. I really need this issue resolved. YOu are giving me partial directions.

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53094

    Lance
    Participant

    It’s 1:30AM and I have spent the past 10 hours trying everything possible. Do you want to give me some more info maybe so I can get this completed? I would call your phone but its too late and my son is sleeping. I really need this issue resolved. YOu are giving me partial directions.

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53093

    Lance
    Participant

    it doesn’t work! I did exactly what you said, and followed your directions. What’s the deal?

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53092

    Lance
    Participant

    What API keys should be enabled?

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53084

    Lance
    Participant

    I don’t understand. I have created a Browser API for google Maps. I don’t know what else needs to be done. I followed google’s steps to a T, I need some more information here. Which google maps API’s should be enabled? PLEASE HELP? You have nothing except for googles directions which I followed, and I have followed before many other times for other plugins on other sites and I have never had an issue.

    I am not sure why you cannot log into this google account as it is my client’s google account, not mine and I never have had an issue logging into this account which is not mine.

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53082

    Lance
    Participant

    I gave you login info for both google and for my site. Will you please look and tell my what is wrong? I have tried enabling multiple api’s under the Google Map API’s. Nothing works. It is a browser API. There are other things not working with your plugin, but lets get one thing done at a time. I need you to confirm that everything is set properly. If it set properly then we can guess that it is in your plugin and nothing to do with the API.

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53080

    Lance
    Participant

    It does not work, forget about the importer. I don’t care about that. The “Google address autocomplete” does NOT work. Why won’t you just help me?

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53079

    Lance
    Participant

    Yes that is what I did

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53076

    Lance
    Participant

    please look at the private content. The google login is there as well as the wordpress login. You can login and check it all because I don’t believe anything is wrong, yet you don’t have detailed setup instructions, so I do not know exactly. I have tried multiple things in the Maps API, nothing works.

    Private Content Hidden
    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53073

    Lance
    Participant

    hello?

    in reply to: Nothing is working with this plugin for me #53065

    Lance
    Participant

    Can you please help me here?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)